Työtila

Työtila – Hallituskatu 11

HUOM! Kuvat ovat vahalta Labilta. Uusi työtila rakenteilla Brankkarille!

Työtilaan on mahdollista tutustua tiistaisin klo 17.00-20.00. Muutoin tila on tilamaksun maksaneiden käytössä. Tarvittaessa tilaan voi tutustua myös muina aikoina asiasta sovittaessa.

Tilaa varustelu on vielä kesken. Edistymistä voi seurata yhdistyksen Flickr -sivuston kautta.

Tila koostuu yhdestä suuresta huoneesta ja erillisestä varastotilasta. Varastossa avainjäsenillä on mahdollisuus säilyttää projekteja niille varatuissa paikoissa. Jäsenien avainmaksu sisältää paikan 1-3 kappaleelle laatikkoja. Tavaroiden säilytetään läpinäkyvissä Smartstore 15 -laatikoissa (tai vastaavan kokoluokan laatikoissa, 40 x 30 x 18 cm). Laatikkoja voi hankkia yhdistyksen kautta tai esim. täältä. Suurempien projektien kohdalla kannattaa ottaa yhteyttä yhdistyksen hallitukseen. Tavaroita ei saa jättää lojumaan pöydille tai lattialle! Laatikoissa tulee olla nimi sekä puhelinnumero/sähköpostiosoite.

Tilassa on yhdistyksen jäsenistönsä käyttöön hankkimia työkaluja ja tarvikkeita sekä ihmisten omia tai yhteiseen käyttöön tuotuja tavaroita. Merkitse omat työvälineet selkeästi ja ilmoita muiden mahdollisuudesta käyttää niitä. Kohdellaan välineistöä asiallisesti ja tarvittaessa ongelmatilanteissa pyydetään opastusta niiden käytössä. Suurempiin laitteisiin järjestetään erikseen käyttökoulutusta.

Tilassa on myös käytettävissä jotakin materiaalia. Erikseen merkitsemättömän materiaalin käyttäminen on vapaata eikä vaadi erikseen lupaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kysyvä ei eksy!

 

Kouvola Hacklab ottaa vastaan mitä erikoisempia elektronisia laitteita (läppäreitä, hd-telkkareita, kännyköitä jne.) Mitä erikoisempi laite on, niin sitä parempi. Puramme laitteet osiin ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan niitä omissa projekteissa. Loput käyttökelvottomat osat toimitamme asianmukaisesti kierrätykseen. 

Olemme kiinnostuneita myös seuraavista asioista:
teollisuusimuri
elektroniikka komponentit
tietokoneita ja oheislaitteita
erilaisia kaapeleita
musiikki-instrumentteja
työkaluja (elektroniikka, metalli ja puu)
mittalaitteita
säilytyslokerikkoja
erilaiset levymateriaalit (mm.alumiini, akrylli ja vaneri)
pienrauta

Ota yhteyttä ennen tavaroiden toimittamista
(info@hacklabkouvola.fi) ja laita vaikkapa mukaan kuva tavaroista, sillä meillä on tavaroiden säilyttämiseen rajoitetut mahdollisuudet.