Työtila

Työtila – Savonkatu 23

Työtilaan on mahdollista tutustua tiistaisin klo 17.00-20.00. Muutoin tila on tilamaksun maksaneiden käytössä. Tarvittaessa tilaan voi tutustua myös muina aikoina asiasta sovittaessa. Tilamaksuihin ja jäsenyyteen voit tutustua tästä (linkki liittymisohjeisiin).

Tilaa varustelu on vielä kesken. Edistymistä voi seurata yhdistyksen Flickr -sivuston kautta.

Tila koostuu yhdestä suuresta huoneesta ja erillisestä varastotilasta. Varastossa avainjäsenillä on mahdollisuus säilyttää projekteja niille varatuissa paikoissa. Jäsenien avainmaksu sisältää paikan 1-3 kappaleelle laatikkoja. Tavaroiden säilytetään läpinäkyvissä Smartstore 15 -laatikoissa (tai vastaavan kokoluokan laatikoissa, 40 x 30 x 18 cm). Laatikkoja voi hankkia yhdistyksen kautta tai esim. täältä. Suurempien projektien kohdalla kannattaa ottaa yhteyttä yhdistyksen hallitukseen. Tavaroita ei saa jättää lojumaan pöydille tai lattialle! Laatikoissa tulee olla nimi sekä puhelinnumero/sähköpostiosoite.

Tilassa on yhdistyksen jäsenistönsä käyttöön hankkimia työkaluja ja tarvikkeita sekä ihmisten omia tai yhteiseen käyttöön tuotuja tavaroita. Merkitse omat työvälineet selkeästi ja ilmoita muiden mahdollisuudesta käyttää niitä. Kohdellaan välineistöä asiallisesti ja tarvittaessa ongelmatilanteissa pyydetään opastusta niiden käytössä. Suurempiin laitteisiin järjestetään erikseen käyttökoulutusta.

Tilassa on myös käytettävissä jotakin materiaalia. Erikseen merkitsemättömän materiaalin käyttäminen on vapaata eikä vaadi erikseen lupaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kysyvä ei eksy!