Jäseneksi

Yhdistyksen jäsenyys mahdollistaa toiminnan jatkuvuuden myös tulevaisuudessa. Tarjoamme jäsenistölle erilaisia etuja, esim. kursseja ja mahdollisuuksia hankkia tarvikkeita edullisempaan hintaan. Yhdistys tarjoaa jäsenistönsä käyttöön työhuoneelta löytyviä työkaluja ja laitteita.

Hae jäsenyyttä

Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 20 euroa. Liittymisen yhteydessä maksetaan myös liittymismaksu 10 euroa (sisältää laatikon tavaroiden säilyttämistä varten).

Avainjäsenyys

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus hakea itselleen avainjäsenyyttä. Tämä mahdollistaa kuukausittaista korvausta vastaan työtilan laajan käytön ja sieltä löytyvien laitteiden hyödyntämisen omiin projekteihin.  Avainjäsenten panostus mahdollistaa suurelta osin työtilan ylläpitämisen ja kehittämisen. Täten avainjäsenten merkitys yhdistyksen olemassaololle on hyvin suuri.

Avainmaksu on 35 euroa kuukaudessa. Hallitus tarkastaa avainmaksua tasaisin väliajoin.

Hae avainjäsenyyttä

Avainjäsenyttä haetaan hallitukselle osoitetulla vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: hallitus@hacklabkouvola.fi. Avaimia havittelevien on suositeltavaa tulla käymään jonakin tiistaina avoimien ovien aikaan esittäytymään hallitukselle. Hakemuksen lähettämisen jälkeen hallitus käsittelee ne kokouksessaan ja lähettää asiasta lisätietoja sähköpostitse.

Tervetuloa kasvavaan yhteisöömme!